Klik hier op deze url https://myphone-arnhem.nl/ voor een goede telefoon zaak

Klik hier op deze url https://myphone-arnhem.nl/ voor een goede telefoon zaak

14 augustus 2019 Uit Door Redactie

Mijn zus liet tijdens het uitstappen van de auto haar telefoon vallen waardoor haar geluid het niet meer goed deed. Daarom gingen we ook op het internet op zoek naar een bedrijf dat telefoons repareren. Tijdens het zoeken zag mijn zus dat ze was getagd in een Facebook bericht. Onderaan het bericht stond klik hier om door te worden verwezen naar de website. 

Doorverwezen naar de website van Myphone 

Toen we op de klik hier link klikte die onder aan het Facebook bericht stond werden we doorverwezen naar de website van Myphone. De website van dit bedrijf is erg goed en vooral zeer overzichtelijk. Op de website is ook erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Het bedrijf biedt ook 6 tot 12 maanden garantie op de onderdelen die er tijdens de reparatie vervangen worden. Dit sprak ons erg aan waardoor we besloten om een bezoek aan de winkel te brengen. 

telefoon reparatie

Zeer goed en snel geholpen

We werden in de winkel erg goed en vriendelijk geholpen. De telefoon van mijn zus werd erg snel en voor een voordelige prijs gemaakt. Daarom zijn we ook erg tevreden over Myphone.