Loopt u al zo lang met een kapotte telefoon? Wij kunnen hem repareren bij Smartphone Express

Loopt u al zo lang met een kapotte telefoon? Wij kunnen hem repareren bij Smartphone Express

30 augustus 2019 Uit Door Redactie

Loopt u al zo lang met een kapotte telefoon? Wij kunnen hem repareren bij Smartphone Express. Wij zijn Smartphone Express. Wij repareren bijna alles in uw smartphone. Van een camera tot aan een pootje van een microchip. Onze missie is om uw telefoon weer te laten werken. Ons personeel ontvangt u heel vriendelijk. De meeste klussen kosten maximaal maar 30 minuten. Dus terwijl u van een gratis bakje koffie of thee drinkt, zijn wij de telefoon aan het repareren. Wilt u graag een afspraak maken? Dan kunt u contact met ons opnemen: via de telefoon, via de mail, via Whatsapp of om langs onze winkel in Tilburg te komen.

iPhone-xs-max

Mijn ervaring met Smartphone Express

Mijn ervaring met Smartphone Express is heel positief. Ik heb mijn Sony Xperia XZ3 laten repareren daar. Ik was heel eigenwijs dus ik had geen beschermfolie op mijn scherm gedaan. Na lang gebruik en heel veel in mijn zak doen. Is er waarschijnlijk een sleutel langs het scherm gegaan. Er zat dus een grote kras op. Gelukkig kosten het niet veel tijd om mijn telefoonscherm te repareren. Het personeel hielp mij vriendelijk en ik kreeg een gratis bakje koffie! Ik ben dus heel tevreden met dit bedrijf.