Sim only vergelijken = centen krijgen

Sim only vergelijken = centen krijgen

14 oktober 2020 Uit Door Redactie

We gebruiken allemaal onze telefoon wel op dagelijkse basis. Heb jij er wel is opgelet, hoeveel jij gebruikt? De meeste gebruikers letten niet op hun MB’s en betalen dan ook vaak meer dan dat ze daadwerkelijk nodig hebben. Het is goed mogelijk dat jij bijvoorbeeld 1 GB over houdt aan MB’s in een gemiddelde maand. Het komt ook wel eens voor dat je te weinig hebt! Daarom informeer ik je met dit artikeltje snel over het kiezen van een voordelige sim only abonnement.

Abonnementen vergelijken

Je checkt gemakkelijk in je eigen app van jouw provider hoeveel jij maandelijks gebruikt en betaald. Ik raad je aan om vervolgens jouw sim only vergelijken met de andere opties die er zijn. Vaak heb je al een oud abonnement wat betekent dat er al betere deals zijn. Het kan ook zijn dat jouw internetprovider te lage snelheden heeft, of problemen heeft met internet in jouw locaties. Snel maar even checken dus!

Maar dat overstappen kost toch veel tijd? Nee hoor, het overstappen naar een andere provider is supersimpel en tegenwoordig kan je nog je oude nummer behouden! Dit betekent dat je met zo’n 10 minuten een beter abonnement vindt, daarna een sim verplaatsen in je telefoon en het is klaar! Waar wacht je dus op! Je kunt makkelijk en snel hier je sim only vergelijken met andere abonnementen. Hopelijk kun je overstappen op een beter abonnement en bespaar je een lekker centje voor jezelf!