Tip voor een voordelige smartphone reparatie in Amersfoort

Tip voor een voordelige smartphone reparatie in Amersfoort

25 augustus 2019 Uit Door Redactie

Mijn zus had tijdens het uitstappen van de auto haar telefoon laten vallen waardoor de microfoon het onder andere niet meer goed deed. Daarom gingen we ook samen op het internet op zoek naar smartphone reparatie Amersfoort om een goede telefoons zaak bij ons in de buurt te vinden. 

Zeer veel bedrijven dat smartphones repareren

Toen we op het internet op zoek gingen naar smartphone reparatie Amersfoort kregen we erg veel zoekresultaten van zeer veel verschillende telefoons zaken bij ons in de buurt. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht kwamen we terecht op de website van Fixpunt. De website van dit bedrijf is erg goed en vooral zeer overzichtelijk. Op de website is ook zeer veel informatie te vinden over wat het bedrijf belangrijk vindt en aan te bieden heeft. Na het lezen van de informatie besloten we om een bezoek aan de winkel te brengen om de telefoon van mijn vriendin te laten maken.

iphone

Een zeer voordelige reparatie bij Fixpunt

We werden door een van de monteurs erg snel en vriendelijk geholpen. De telefoon van mijn vriendin was al erg snel en voor een zeer voordelige prijs gemaakt. Daarom zijn we ook erg tevreden over Fixpunt.